Over ons

Welkom op de website van Meconaf B.V. Hier vindt u informatie over ons en de producten die wij leveren.

 

Meconaf B.V. is de specialist in schone lucht. Wij zijn gespecialiseerd in het afzuigen en filteren van stoffen en dampen welke vrijkomen bij industriƫle processen.Daarnaast bieden wij oplossingen voor Biomassaverbranding. Hieronder vallen het automatisch verbranden van verschillende soorten Biomassa zoals houtsnippers, briketten, pellets en oliefantengras.

Meconaf B.V. is actief in verschillende branches, onder andere: 


 

Voor de verschilende branches bestaan specifieke producten.

 

 

Daarnaast neemt maatschappelijk verantwoord ondernemen een steeds belangrijkere plaats in onze samenleving in. Dit komt bij ons niet alleen naar voren bij het ondernemen binnen onze organisatie maar ook in de produkten en oplossingen welke wij onze klanten bieden.

Binnen onze eigen bedrijf wordt er veel gedaan aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Enkele voorbeelden hiervan zijn:

 

 

 

 

 

 

 

 

Meconaf de specialist in schone lucht.
Meconaf ontwerpt, produceert en installeert een groot aantal oplossingen voor het afzuigen en filteren van een gezondheidsgevaarlijke stoffen in verschillende industrieƫn.

Daarnaast heeft Meconaf een groot aantal oplossingen voor het verwarmen op biomassa. Het assortiment loopt van kleine handgestookte houtvergassers tot volledig automatische biomassaketels voor het verwarmen van diverse objecten.