Afzuiginstallatie voor kunststofbewerking freesmachine

In samenwerking met De Groot Bewerkingsmachines heeft Meconaf een nieuwe afzuiginstallatie geplaatst bij Beutech Kunststofbewerking. 

De afzuiginstallatie is aangesloten op een nieuw geplaatste cnc-gestuurde freesmachine waarmee Beutech specifieke, uitdagende en technische kunststofproducten kunnen bewerken – zo lezen we in hun eigen berichtgeving.

Net zoals bij de bewerking van hout, komt ook bij de bewerking van kunststof materialen stof en spanen vrij. Onze afzuiginstallatie zorgt ervoor dat de spanen en reststofuitstoot niet in de (werk)omgeving terecht komen, maar dus opgevangen worden. Daarnaast zijn onder deze afzuiginstallatie twee afvalcontainers geplaatst welke eenvoudig zijn te wisselen. De medewerkers hoeven daardoor geen opvangzakken of -kisten te verwisselen en komen daardoor ook weinig tot niet in aanraking met het restafval.

Maatwerk filterunits kunststofbewerking

De Meconaf-filterunits zijn daardoor zeer geschikt voor kunststofindustrie. Goed om te noemen is dat we de niet alleen een geheel nieuwe lijn filterunits hebben ontwikkeld, maar ook dat het maatwerk betreft. We houden als eerste rekening met de specifieke wensen van de opdrachtgever. Daarnaast berekenen wij per project hoeveel lucht er afgezogen moet worden.

Voordelen afzuiginstallatie

Een groot voordeel van het plaatsen van een goede afzuiginginstallatie is in de eerste plaats dat de arbeidsomstandigen van uw medewerkers verbeteren. In de tweede plaats verhoogt het de continuïteit van uw productieproces.

Oplossing voor de kunststofindustrie

Interesse in een afzuiginstallatie welke naadloos op uw behoefte is afgestemd? Neem dan vooral contact met ons op!

 

Links

 

Recommended Posts
Afzuiging bij uienverwerker in Amerikafilterinstallatie op locatie voor houtmotafzuiging