Een bloembollen afzuiginstallatie voor specialist in bol- en knolgewassen

Een extra bloembollen afzuiginstallatie voor Jansen’s Overseas

Meconaf Afzuiging heeft onlangs een nieuwe cyclooninstallatie geleverd in Noordwijkerhout. Deze installatie, geplaatst door onze dealer Arjan van Lierop Landbouwmechanisatie in Zuid-Holland, vervangt een oude filterinstallatie. Dankzij deze upgrade beschikt de klant nu over een grotere bloembollen afzuiginstallatie, die de capaciteit aanzienlijk verhoogd.

Noodzaak van de bloembollen afzuiginstallatie

De vervanging van de oude filterinstallatie was noodzakelijk vanwege slijtage en voldeed daardoor niet langer aan de eisen. De grotere cyclooninstallatie, voorzien van een bijhorende ventilator gebaseerd op het onderdrukprincipe, biedt dus een grotere capaciteit. Met de professionele installatie en het bijhorende leidingwerk, verzorgd door onze dealer, is dit een mooie toevoeging voor de klant.

Nieuwe en bestaande samenwerking

We vinden het fijn om deze nieuwe klant te mogen verwelkomen. Jansen’s Overseas is namelijk specialist in bol- en knolgewassen. Zij leveren losse bollen, opgeplante bollen-op-pot, voorverpakte bloembollen, wax amaryllis en wax hyacinten en diverse andere planten. Zij zijn tevens hofleverancier van de beroemde voorjaarstuin Keukenhof. Een bezoek aan de Keukenhof bevelen wij overigens van harte aan!

Goed is ook om hier onze dank uit te spreken voor de samenwerking richting onze partner en dealer Arjen van Lierop Landbouwmechanisatie. En zeker voor de werkzaamheden en inzet bij dit project!

Verwerkt u bloembollen en zoekt u ook een passende afzuiginstallatie?

Uiteraard vertellen we in een vrijblijvend gesprek graag meer over onze afzuigoplossingen die passen bij uw bedrijfsvoering. Neem gerust contact met ons op!

 

Recommended Posts
QEX keurmerk voor filterunit TR geplaatst bij Timmerfabriek Haarlemmermeer