Één oplossing voor het afzuigen van uw houtbewerking en het afvoeren of hergebruiken van uw afval

Bij het afzuigen van houtbewerkingsmachines komt een restproduct vrij. Dit restproduct kunnen we verkleinen door het restproduct te briketteren. Door het maken van briketten wordt uw zaagsel (houtmot) omgezet in brandstof. Afhankelijk van de materiaalsoort kan dit worden hergebruikt voor de verwarming van uw eigen bedrijfspand of warmte welke nodig is bij uw productieproces. Tevens bieden wij de mogelijkheid met onze shredders om uw restmateriaal te verkleinen. Door ook uw geshredderde materiaal te briketteren ontstaat een perfecte brandstof. De briketten zijn gemakkelijk op te slaan voor de winter. Hierdoor wordt de afvalstroom enorm gereduceerd.

Onze oplossingen:

Meconaf helpt u bij het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen

Meconaf is gespecialiseerd in het afzuigen van uw bewerkingsmachines. Binnen uw organisatie is een goede werking van uw afzuiginstallatie van groot belang. Dit geldt niet alleen voor de continuïteit van uw productieproces alswel voor de arbo omstandigheden van uw medewerkers. Door de invoering van de ATEX-114, NEN-12779 en ARBO-wetgeving is er de laatste jaren veel veranderd in de ontwikkeling van houtmotafzuiginstallaties.

Meconaf heeft een geheel nieuwe lijn filterunits ontwikkeld welke aan de huidige wet- en regelgeving voldoen. Naast onze standaard filters kan er door middel van een doorontwikkelde modulebouw een afzuiginstallatie worden gebouwd welke naadloos op uw behoefte is afgestemd.

De filterinstallaties worden geleverd volgends het QEX keurmerk waardoor u als klant gegarandeerd bent van een goede en veilige afzuiginstallatie.

We willen u graag helpen.

U kunt contact opnemen via telefoon of e-mail: +31 (0)517 – 39 49 42 / info@meconaf.nl

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt