MECONAF OP INTERPOM 2022 (België)

Meconaf staat van 27 tot en met 29 november 2022 op de aardappelbeurs INTERPOM Kortrijk Xpo. Dé beurs voor de internationale aardappelwereld!

Wij kijken er naar uit om u te ontmoeten op de beursvloer in Kortrijk (België). Daarnaast beleven wij er plezier aan om u als bezoeker te mogen ontvangen in onze stand (nummer 6101). En om met u in gesprek te gaan en daarbij te onderzoeken of wij misschien een probleem voor u kunnen oplossen. Meconaf is namelijk dé specialist in schone lucht. Want onze afzuiginstallaties en filterunits zijn specifiek ontworpen voor met name de agrarische sector.

Welk probleem lossen wij op?

Meconaf heeft een breed scala aan oplossingen voor de agrarische sector om zowel stof als vellen, die vrijkomen bij de verwerking van aardappelen en uien, af te zuigen. Niet alleen krijgt u daardoor een schoner eindproduct, maar ook een schone werkomgeving. En dat laatste is belangrijk voor mens en machine.

Door een juiste afzuiging blijven uw medewerkers gezond en uw machines beter draaien. Uitval is in beide gevallen niet gewenst. Een investering in een afzuiginstallatie levert dus direct veel winst op! En dan hebben we het nog niet eens gehad over de energiezuinige en duurzame oplossingen die Meconaf kan bieden. Daarover vertellen we u graag meer op de beurs. Wij helpen u bij de juiste keuze van afzuiging, gericht op een optimaal resultaat.

Welke klanten gingen u voor?

Op de pagina nieuws en projecten hebben wij een aantal projecten uitgelicht. Ook kunt u voorafgaand aan uw bezoek en onze stand natuurlijk al even rondkijken op de website.

Naar INTERPOM 2022? Dan vooraf registreren op website!

Bent u van plan de beurs en de stand van Meconaf te bezoeken? U dient zich dan wel voorafgaand aan het beursbezoek online te registreren en dus een toegangsticket te kopen.

Wilt u een uitnodigingskaart van ons ontvangen voor gratis toegang (zolang de voorraad strekt)? Laat het ons weten via de mail. Vermeld daarin in ieder geval uw adresgegevens.

Na ontvangst van de uitnodigingskaart moet u zich dan alsnog registreren op de website van Interpom. Daarna ontvangt u een e-mail met link naar uw toegangsbadge. Print deze toegangsbadge af en breng deze mee naar de beurs: deze badge met QR-code is uw enige geldige toegangsbewijs en wordt gescand aan de ingang.

Blijft u snuiten of gaat u een gezonde deal sluiten?

Niet in de gelegenheid om de beurs te bezoeken? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak. Wij ontmoeten u graag!

Interpom 20222

 

Recommended Posts
cyclofilter uienverwerkingsbedrijf Noorwegenmonteur binnendienst, werkzaamheden; het lassen van ventilatoren en frames welke onderdeel zijn van een gehele filterinstallatie