MECONAF OP MECHANISATIEBEURS VIJFHUIZEN

Meconaf staat van 10 tot en met 12 januari 2023 op de mechanisatiebeurs, de oudste beurs van Nederland. Om exact te zijn op de mechanisatietentoonstelling voor de bloembollensector.

Wij ontmoeten u graag op de beursvloer van Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen. Daarnaast gaan we graag met u in gesprek in onze stand (3A02). Meconaf is dé specialist in schone lucht. Want onze afzuiginstallaties en filterunits zijn specifiek ontworpen voor met name de bloembollensector.

Welk probleem lossen wij op?

Meconaf heeft een breed scala aan oplossingen voor deze sector om zowel stof als vellen, die vrijkomen bij de verwerking van bloembollen, af te zuigen. Niet alleen krijgt u daardoor een schoner eindproduct, maar ook een schone werkomgeving. En dat laatste is belangrijk voor mens en machine.

Door een juiste afzuiging blijven uw medewerkers gezond en uw machines beter draaien. Uitval is in beide gevallen niet gewenst. Een investering in een afzuiginstallatie levert dus direct veel winst op! En dan hebben we het nog niet eens gehad over de energiezuinige en duurzame oplossingen die Meconaf kan bieden. Daarover vertellen we u graag meer op de beurs. Wij helpen u bij de juiste keuze van afzuiging, gericht op een optimaal resultaat.

Welke klanten gingen u voor?

Op de pagina nieuws en projecten hebben wij een aantal projecten uitgelicht. Ook kunt u voorafgaand aan uw bezoek en onze stand natuurlijk al even rondkijken op de website.

Meer over de Mechanisatiebeurs

De beurs is te bezoeken op dinsdag 10 januari t/m donderdag 12 januari 2023 van 13:00 uur tot 21.30 uur. Adres: Expo Haarlemmermeer, Stelling 1 in Vijfhuizen. Tickets te koop aan de kassa.

Blijft u snuiten of gaat u een gezonde deal sluiten?

Niet in de gelegenheid om de beurs te bezoeken? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak. Wij ontmoeten u graag!

 

Mechanisatie Tentoonstelling Bollenstreek (SMTB)
van 10 t/m 12 januari 2023 in Vijfhuizen
Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

INTERPOMmonteur binnendienst, werkzaamheden; het lassen van ventilatoren en frames welke onderdeel zijn van een gehele filterinstallatie