Nieuwe samenwerking provincie Zuid-Holland

Eerste resultaat van een mooie nieuwe samenwerking in de provincie Zuid-Holland met Arjan van Lierop Landbouwmechanisatie. Het grootste deel van hun klanten zijn bollen- en plantenkwekers. Voor met name de bollenkwekers is een goede afzuiging belangrijk!

De afzuiginstallatie is geplaatst bij W.F. Leenen & Zn, een modern en vooraanstaand bedrijf, gespecialiseerd in de teelt, vermeerdering, veredeling en broeierij van narcissen en sonatini’s.

Nieuwe samenwerking

Op de bestaande verwerkingslijn van de bloembollen is een nieuwe afzuiginstallatie geplaatst. Voorafgaand aan de plaatsing hebben wij gezamenlijk de klant bezocht en de wensen in kaart gebracht. De afzuiginstallatie (cycloon met leidingwerk) is in Franeker modulair gebouwd en in Lisse verder opgebouwd. In dit geval dus door het montageteam van Arjan van Lierop Landbouwmechanisatie.

Arjen van Lierop heeft voor Meconaf gekozen om zich te kunnen onderscheiden ten opzichte van andere leveranciers, met als resultaat een prachtige afzuiginstallatie bij de firma Leenen.

Cyclooninstallatie

Het leidingwerk leidt via de diverse afzuigpunten naar de afzuiginstallatie. De meest toegepaste installaties voor stof- en vellenafzuiging bij bloembollen is onze standaard cyclooninstallatie, zoals hieronder afgebeeld. Het vuil onder deze filterinstallatie wordt opgevangen in een kist.

Oplossingen voor de bloembollensector

Interesse in een afzuiginstallatie van Meconaf welke naadloos aansluit op uw behoefte? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!

Recommended Posts
cyclofilter uienverwerkingsbedrijf Noorwegen