Vacature Administratief medewerker

UPDATE 31 mei 2024 – We hebben een nieuwe administratie medewerker gevonden! Je kunt dus niet meer solliciteren op deze vacature. Kijk bij nieuws of er op dit moment nog meer vacatures zijn bij ons bedrijf of neem contact met ons op. Veel succes in je zoektocht naar een nieuwe baan. 


 

Meconaf is dé specialist in schone lucht! Onze zelfontwikkelde lucht- en filtersystemen en zelfgebouwde machines, in de werkplaats Franeker, zijn wereldwijd te vinden in zeer uiteenlopende bedrijven. Van akkerbouwers en drukkerijen tot houthandelaren en lasbedrijven.

De machines die wij leveren variëren in grootte van compacte verrijdbare afzuigunits tot metershoge filtratiesystemen voor grote industriële ondernemingen. Voor de houtverwerkende industrie bieden we bovendien een totaalconcept door een brikettenpers onder een nieuwe of bestaande filterunit te plaatsen. De pers verwerkt het houtstof tot houtbriketten voor de verwarming van het bedrijfspand. Circulair in optima forma!

Wij zijn een sterk groeiende organisatie en op zoek naar een Administratief medewerk(st)er voor 24 tot 32 uur per week

Over de functie:

Als administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor financiële administratie van de gehele onderneming. Je verzorgt in drie à vier dagen de boekhouding van een aantal bv’s. De administrateur rapporteert rechtstreeks aan de directie.

Verder bestaat jouw functie uit de volgende verantwoordelijkheden:

– Verantwoordelijk voor de volledige financiële administratie
– Periode-afsluiting: juistheid en volledigheid financiële boekingen
– Btw-, loon- en CBS-aangifte
– Onderhouden balansdossier
– Beheer van het financiële pakket
– Assisteren bij personeelsbeleid

Wat we bieden:

Je komt te werken in een gezond en groeiend bedrijf. De sfeer binnen dit bedrijf is dynamisch en familiair. Je krijgt een uitdagende en veelzijdige functie binnen een organisatie door grote mate van betrokkenheid. Maar bovenal een inspirerende werkplek met uitzicht over het Friese platteland en het Van Harinxmakanaal.

Verder bieden we jou:

– Marktconform salaris
– 8% vakantiegeld, pensioenregeling en reiskostenvergoeding
– De kans op vast werk voor onbepaalde tijd

Wat zijn jouw competenties:

– Je bent accuraat en analytisch
– Je kunt goed plannen en overzicht bewaren
– Je hebt minimaal een afgeronde MBO-4 opleiding (financieel administratief)
– Je hebt ervaring met het werken met een ERP-pakket
– Je beheerst Microsoft Office

Solliciteren naar de functie administratief medewerker

Ben jij de perfecte kandidate/kandidaat voor deze vacature? Stuur dan je cv naar info@meconaf.nl t.a.v. dhr. J.D. Bijlsma. Of bel: 0517-394942.

 

 Nb. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recommended Posts
Mechanisatie Tentoonstelling Bollenstreek (SMTB) van 10 t/m 12 januari 2023 in VijfhuizenKantoor van de Werkvoorbereider inkoper