Vacature Projectleider Engineering en Technisch Tekenaar

UPDATE 2 juli 2021

Je kunt niet meer solliciteren op deze vacature, deze is reeds ingevuld.

—–

Meconaf is dé specialist in schone lucht! Onze zelfontwikkelde lucht- en filtersystemen en zelfgebouwde machines, in de werkplaats Franeker, zijn wereldwijd te vinden in zeer uiteenlopende bedrijven. Van akkerbouwers en drukkerijen tot houthandelaren en lasbedrijven.

De machines die wij leveren variëren in grootte van compacte verrijdbare afzuigunits tot metershoge filtratiesystemen voor grote industriële ondernemingen. Voor de houtverwerkende industrie bieden we bovendien een totaalconcept door een brikettenpers onder een nieuwe of bestaande filterunit te plaatsen. De pers verwerkt het houtstof tot houtbriketten voor de verwarming van het bedrijfspand. Circulair in optima forma!

Wij zijn een sterk groeiende organisatie en daarom OP ZOEK NAAR een nieuwe collega met technische leiderschapskwaliteiten en tekenvaardigheden voor het ontwerpen van maatwerkprojecten. Ofwel, een:

Projectleider Engineering en Technisch Tekenaar

In deze functie ga je in de eerste plaats op pad met onze salesmanager(s). Daarbij ben je verantwoordelijk voor het inmeten en daarna voor het uitwerken van het project.

Na overleg met de salesmanager kan je op geheel zelfstandige wijze de wensen en de eisen van de opdrachtgever omzetten in een oplossing met ontwerptekening met bijbehorende documenten. Vervolgens overleg je met de werkvoorbereiding als het gaat om de planning en inzet van de collega’s in de productie en buitendienst. 

Functie eisen:

  • Opleiding mbo-4, technische richting
  • Betrokken vakspecialist met organisatorisch talent
  • Verantwoordelijk voor communicatie en afstemming werkvoorbereiding
  • Vloeiende beheersing van de Nederlandse taal
  • Engels is een pré

Wij bieden:

  • Een verantwoordelijke functie binnen een ambitieuze en informele organisatie.
  • Salaris volgens CAO metaal en techniek
  • Een tijdelijke fulltime aanstelling met uitzicht op vast
  • Een uitdagende, informele sfeer in een lerende omgeving
  • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en cursussen

Solliciteren naar Projectleider Engineer

Zorg jij ervoor dat alles wat nodig is op het juiste moment naar de werkvoorbereiding gaat? Dan is deze functie wellicht iets voor jou! Stuur je cv naar info@meconaf.nl t.a.v. dhr. J.D. Bijlsma, directeur.

Meer informatie over ons bedrijf lees je bij Over ons. Vragen? Bel naar: 0517-394942.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recommended Posts
INTERPOM