Wij staan op INTERPOM 2021 Xpo Kortrijk (België)

Meconaf staat van 28 tot en met 30 november 2021 met een stand op de aardappelbeurs INTERPOM Kortrijk Xpo. Dé beurs voor de internationale aardappelwereld!

Wij kijken er naar uit om u te ontmoeten op de beursvloer in Kortrijk (België). In eerste instantie omdat het weer kan. Maar ook omdat wij er plezier aan beleven om u als bezoeker te mogen ontvangen in onze stand (nummer 4141). En om met u in gesprek te gaan en daarbij te onderzoeken of wij misschien een probleem voor u kunnen oplossen. Meconaf is namelijk dé specialist in schone lucht. Want onze afzuiginstallaties en filterunits zijn specifiek ontworpen voor met name de agrarische sector.

Welk probleem lossen wij op?

Meconaf heeft een breed scala aan oplossingen voor de agrarische sector om zowel stof als vellen, die vrijkomen bij de verwerking van aardappelen en uien, af te zuigen. Niet alleen krijgt u daardoor een schoner eindproduct, maar ook een schone werkomgeving. En dat laatste is belangrijk voor mens en machine.

Door een juiste afzuiging blijven uw medewerkers gezond en uw machines beter draaien. Uitval is in beide gevallen niet gewenst. Een investering in een afzuiginstallatie levert dus direct veel winst op! En dan hebben we het nog niet eens gehad over de energiezuinige en duurzame oplossingen die Meconaf kan bieden. Daarover vertellen we u graag meer op de beurs. Wij helpen u bij de juiste keuze van afzuiging, gericht op een optimaal resultaat.

Welke klanten gingen u voor?

Op de pagina nieuws en projecten hebben wij een aantal projecten uitgelicht. Ook kunt u voorafgaand aan uw bezoek en onze stand natuurlijk al even rondkijken op de website.

Naar INTERPOM 2021? Dan vooraf registreren op website!

Bent u van plan de beurs en de stand van Meconaf te bezoeken? U dient zich dan wel voorafgaand aan het beursbezoek online te registreren en dus een toegangsticket te kopen.

Wilt u een uitnodigingskaart van ons ontvangen voor gratis toegang (zolang de voorraad strekt)? Laat het ons weten via de mail. Vermeld daarin in ieder geval uw adresgegevens.

Na ontvangst van de uitnodigingskaart moet u zich dan alsnog registreren op de website van Interpom. U ontvangt in alle gevallen na registratie een toegangsbadge; dat is het enige toegangsbewijs om de beurs te kunnen bezoeken.

Blijft u snuiten of gaat u een gezonde deal sluiten?

Niet in de gelegenheid om de beurs te bezoeken? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak. Wij ontmoeten u graag!

 

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
cycloonfilter voor stofafzuiging aardappelverwerking en uienverwerkingfilterinstallatie meconaf