Een groot assortiment aan afzuigarmen passend bij iedere situatie

Afzuigarmen type Armoflex

 

De afzuigarmen van het type Armoflex zijn voorzien van een flexibele slang, opgebouwd uit  glasvezel voorzien van PVC coating en een ingelaste metalen spiraal. Door een robuste en lichte parallellogramconstuctie is de afzuigarm in elk gewenste positie te plaatsen. De kunstof afzuigkap heeft een rechthoekig model voor een optimale afzuiging en is voorzien van een regelbare klep met rooster ter voorkoming van het opzuigen van grote delen.

Het type IBFA is geschikt voor het aansluiten op een centraal afzuigsysteem.

Het type IBFAV EV18 wordt geleverd met een ventilator type EV18 1,5kW 400V 50-60Hz.

 

Afzuigarmen type IBSA ARMOTECH

De nieuwe IBS Armotech biedt door het gebruik van zorgvuldig geselecteerde materialen en zijn innovatieve technieken een hoge bewegingsvrijheid en positionering,  de arm is uitgevoerd met een pantograaf voor een uitzonderlijke hoge stabiliteit. De interne ondersteunende structuur wordt gerealiseerd door versterkte staal buizen en een 6061 aluminiumlegering. Daarnaast zijn de onderdelen geanodiseerd om  lange duurzaamheid te garanderen ondanks continue blootstelling aan dampen. De kunstof afzuigkap heeft een rechthoekig model voor een optimale afzuiging en is voorzien van een regelbare klep met rooster ter voorkoming van het opzuigen van grote delen.

Het type IBSA is geschikt voor het aansluiten op een centraal afzuigsysteem.

Het type IBSA EV wordt geleverd met een afzuigventilator.

 

Afzuigarmen type IBS Classic

Dit type afzuigarm is opgebouwd uit 3 scharnierpunten, verbonden met een aluminium buis. De afzuigarm is voorzien van een stalen kap gespoten met antireflectie coating en voorzien van gaas en een smoorklep.

Het type IBSR is geschikt voor het aansluiten op een centraal afzuigsysteem.

Het type IBSR EV wordt geleverd met een afzuigventilator.

 

Verlenging lasarm

De verlenging (model PAB) is geschikt voor de armen van het type Armoflex, Armotech en IBS Classic. Deze flexibele arm met 3 schanierpunten (IBS serie) bevestigd aan een zware wand-bevestigingsbeugel, gemaakt van gelakt staal en compleet met modulaire verlenging ontworpen om het IBS systeem met 5 meter te verlengen. De vrijdragende arm kan 230° draaien terwijl de arm gemonteerd aan de verlenging 360° kan draaien. De zeer eenvoudige constructie maakt een snelle montage mogelijk en, indien gewenst, een snelle aanpassing van het bereik.

 

Afzuigarmen type IBSX

 

IBSX RVS Afzuigarm voor ATEX applicaties. Dit type dubbele afzuigarm is opgebouwd uit 3 scharnierpunten. De afzuigarmen zijn ontworpen voor gebruik in een explosiegevaarlijke omgeving. Alle componenten zijn gemaakt van RVS 304. De bewegende delen zijn uitgevoerd in antistatisch materiaal. Alle bewegende delen zijn op de juiste manier geaard. De armen zijn geschikt voor gassen zone 2 en stof zone 22, met een maximale temperatuur van 86 °C. CE: EXII3D (86°C); EXII3G (86°C) De afzuigarm is voorzien van een afzuigkap en voorzien van gaas en een smoorklep.

 

Afzuigarmen type IBST

IBST Afzuigarm voor hoge temperatuur (max. 280°C). Dit type dubbele afzuigarm is opgebouwd uit 3 scharnierpunten. De afzuigarmen zijn uitermate geschikt voor hoge temperatuur (max. 280°C). De afzuigarm is voorzien van een afzuigkap en voorzien van gaas en een smoorklep. De flexibele delen zijn voorzien van een slang met dubbele siliconen coating.

Afzuigarm armoflex
afzuigarm armotech
afzuigarm IBS
Verlenging lasarm
IBSX afzuigarm
IBSX afzuigarm

We willen u graag helpen.

U kunt contact opnemen via telefoon of e-mail: +31 (0)517 – 39 49 42 / info@meconaf.nl