Een praktische inrichting geschikt voor iedere leerling

Meconaf heeft een grote ervaring in het inrichten van praktijklokalen op technische scholen en werkplaatsen voor onderhoud en reparatie. Hierbij valt te denken aan machinale lokalen voor een bouwopleiding, laslokaal voor metaalopleidingen, instructielokalen voor lasopleidingen. De werkplekken kunnen worden uitgevoerd van een enkele afzuigarm tot een volledig automatisch afzuigsysteem en lasboxen voorzien van laslamellen.

Door de veel wisselende bezetting van de lokalen is het vaak aan te raden om voor een automatisch systeem te kiezen. Hierdoor wordt er nooit meer afgezogen dan noodzakelijk terwijl een goede afzuiging altijd is gegarandeerd. Dit is een aanzienlijke besparing in de energiekosten en het lawaai is veel lager op het moment dat er weinig afzuiging is vereist.

Door de grote ervaring in het inrichten van praktijklokalen en de vereiste regelgeving zijn wij een prima partner om samen met u tot een ergonomische en praktische inrichting te komen. Wij gaan daarom graag met de gebruikers en begeleiders in gesprek om de verschillende wensen en mogelijkheden te bespreken.

praktijklokaal ROC
Lasarmen afzuigarmen praktijklokaal

Speciale wensen voor een veilig en gezond praktijklokaal?

Neem dan vandaag nog contact met ons op!