Een robuuste shredder voor de omzetting van uw afvalhout tot biomassa

Met een schredder kan hout tot kleiner stukjes vermalen worden. Hierdoor is het mogelijk voor zowel een klein als groot timmerbedrijf om uw afval om te zetten in biomassa. Door de toepassing van verschillende zeven is het mogelijk om uw afval te briketteren of direct in een automatisch gestookte kachel te verbranden. De shredder is aan te sluiten op uw afzuiginstallatie, zodat het geshredderde materiaal met de rest van uw houtmot wordt getransporteerd.

De shredders van ISVE zijn geschikt voor het shredderen van verscheidene harde matrialen zoals plastic, hout, papier etcetera. De hydraulisch aangedreven duwplaat drukt het materiaal tegen de brekeras, welke wordt aangedreven door een motorreductor. Het materiaal wordt versnipperd tussen de rotormessen van de brekeras en de duwplaat.Het materiaal wordt afgevoerd door de zeef, welke zich aan de onderzijde van de brekeras bevindt. De zeef, welke in verschillende gatdiameters verkrijgbaar zijn, bepaald de grootte van de snippers.

De shredder van ISVE is verkijgbaar in 2 types de MR17-40 en de MR22-60 het verschil zit hem in de kracht van de machine en de verwerkingssnelheid van het materiaal. waar de MR17-40 een vermogen van 7,5 kW en een verwerkingssnelheid van 80-150 Kg/uur heeft. Heeft de MR22-60 een vermogen van 19 kW en een verwerkingssnelhied 200-400 Kg/uur.

MR22-60

MR17-40

We willen u graag helpen.

U kunt contact opnemen via telefoon of e-mail: +31 (0)517 – 39 49 42 / info@meconaf.nl