QEX keurmerk zeker van een veilige afzuiginstallatie

Nieuwe veilige afzuiginstallatie met QEX Keurmerk bij Timmerfabriek Haarlemmermeer.

Bij Timmerfabriek Haarlemmermeer hebben we onlangs een gloednieuwe afzuiginstallatie geplaatst. Deze moderne installatie vervangt de oude filterunit en voldoet volledig aan de huidige veiligheidsnormen. Dankzij het QEX keurmerk zijn zij verzekerd van een veilige en betrouwbare afzuiginstallatie.

Efficiëntie en energiebesparing met de TR Filterunit

De nieuwe TR filterunit biedt tal van voordelen. Dankzij de frequentiegeregelde onderdrukregeling zuigt de installatie precies naar behoefte af. Dit resulteert in aanzienlijke energiebesparing, omdat de unit nooit meer energie verbruikt dan nodig. Deze technologie zorgt voor een efficiënte werking, wat goed is voor zowel het milieu als uw energierekening.

Veiligheid voorop met het QEX Keurmerk

Het QEX keurmerk garandeert dat de filterunit voldoet aan de strengste veiligheidseisen. Dit keurmerk biedt de klant de zekerheid dat de afzuiginstallatie betrouwbaar en veilig is, tevens essentieel voor een gezonde en veilige werkomgeving.

De voordelen van de TR Filterunit

Onze TR filterunits zijn compact, maar hebben een hoge capaciteit. Ze voldoen aan de huidige ATEX-wetgeving en werken volgens het onderdrukprincipe, waardoor de reststofuitstoot ruim binnen de norm blijft. Het gecertificeerde filtermateriaal volgens stofklasse M zorgt voor optimale filtratie.

Daarnaast is de filterinstallatie uitgerust met een droge blusleiding en kan deze optioneel worden voorzien van een brikettenpers of luchtsluis. De compacte bouw maakt het mogelijk om de unit naast vrijwel ieder bedrijfspand te plaatsen, mits de ATEX-regels worden nageleefd.

Innovatieve energiebesparingsmodule

De TR filterunit is voorzien van een energiebesparingsmodule die de capaciteit aanpast aan de behoefte. Hierdoor wordt er nooit meer afgezogen dan noodzakelijk, wat leidt tot aanzienlijke energiebesparingen. Bovendien blijft de luchtsnelheid hoog genoeg om verstoppingen in de leidingen te voorkomen.

Klaar voor de toekomst

Met de compacte, maar krachtige filterinstallatie van het type TR, voorzien van het QEX keurmerk, is Timmerfabriek Haarlemmermeer klaar voor de toekomst. Wij wensen Pascal Bakker en zijn team veel plezier en succes met deze veilige en efficiënte oplossing.

QEX keurmerk op uw filterunit?

Ook geïnteresseerd in een efficiënte en veilige afzuiginstallatie met QEX keurmerk voor uw bedrijf? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte!

Recommended Posts
Luchtzuiveringssysteem voor medicinaal plantverwerkingsbedrijfEen extra en grotere bloembollen afzuiginstallatie in Noordwijkerhout