Compacte afzuiginstallatie op aardappelsorteerlijn

Optimalisatie van aardappelsorteerlijn met onze compacte afzuiginstallatie

Meconaf heeft met succes een mooie compacte afzuiginstallatie geïnstalleerd op een eveneens compacte aardappelsorteerlijn. Daarmee verminderen we hinderlijk stof en verbeteren de efficiëntie van deze verwerkingslijn in de agrarische sector.

Compacte afzuiginstallatie in combinatie met stoftenten

Samen met onze klant hebben we eerst de meest hinderlijke en stof producerende plaatsen bepaald. Die plekken zijn daarna voorzien van stoftenten. Deze ’tenten’ voorkomen dat stof zich verspreidt en kan daardoor direct worden afgezogen door de afzuiginstallatie.

Zeven eenvoudig wisselen met schuifgordijn

Een van de belangrijkste uitdagingen bij het installeren van stoftenten is dat ze niet alleen functioneel moeten zijn, maar ook niet in de weg moeten zitten bij productiehandelingen. Daarom hebben onze technici, met het plaatsen van een schuifgordijn aan één zijde van de sorteermachine, ervoor gezorgd dat de zeven van de sorteerder eenvoudig kunnen worden gewisseld. Daarna sluiten ze eenvoudig weer het gordijn en daarmee de rest van de machine weer af. Een wellicht simpele maar doeltreffende oplossing, omdat de klant zo niet onnodig tijd verliest in het productieproces.

Voordelen compacte afzuiginstallatie

Onze compacte afzuiginstallaties bieden talloze voordelen voor aardappelsorteerlijnen en vele verwerkingslijnen. Door het effectief afzuigen van stof zorgen we voor een schonere werkomgeving, wat de gezondheid van de medewerkers bevordert en de productiviteit verhoogt. Bovendien verlengen we de levensduur van de machines door de impact van stofdeeltjes te verminderen en de kans op storingen te minimaliseren.

Regel vandaag nog schone lucht!

Door middel van een compacte afzuiginstallatie hebben we de werkomgeving van onze klant aanzienlijk verbeterd. Wilt u ook profiteren van schone lucht en een economische oplossing? Verleng de levensduur van uw machines door vandaag nog contact met ons op te nemen!

Recommended Posts
filterunit tr2e Afzuiginstallatie met windshifting Amerika