Windshifting afzuigtechniek voor 2e project in USA

Windshifting is een afzuigtechniek die we toepassen bij valpunten in de verwerkingslijn.

Recent heeft Meconaf wederom een afzuiginstallatie geleverd aan de westkust van de USA. Dit is voor ons een tweede project voor dezelfde klant. We zien het niet alleen als een bevestiging, dat ze zeer tevreden waren met onze diensten, we ervaren het ook.

Optimale productstroom met Windshifting

In 2022 hebben we de eerste afzuiginstallatie aangesloten op hun optische sorteerder, wat voor hen een uitstekend resultaat opleverde. Als aanvulling heeft de klant besloten om een extra installatie aan te schaffen. Deze tweede installatie is aangesloten op de aanvoerlijn en is voorzien van een dubbel windshiftingsysteem op twee transportbanden.

Windshifting speelt een cruciale rol in het optimaliseren van de productstroom. Door gebruik te maken van een separate ventilator blazen we stof en vellen zo effectief uit de productstroom. De krachtige afzuigkappen ‘vangen’ de omhoog geblazen luchtstromen op die vervolgens worden weggezogen naar de nieuwe afzuiginstallatie.

Vakmanschap en tevreden klant

We zijn bijzonder trots op het feit dat het team van monteurs, van onze agent in de USA (Rietveld Equipment), de installatie ter plaatse perfect heeft uitgevoerd. Dankzij hun vakmanschap en inzet kunnen we opnieuw een prachtig resultaat presenteren aan een tevreden klant.

Inspirerende oplossingen met windshifting

Bij Meconaf Afzuiging delen we graag onze projecten om u te inspireren. Niet alleen door onze ervaring met windshifting, maar ook vanwege de door ons op maat gemaakte oplossingen, kunnen we de effici├źntie en kwaliteit van productstromen verbeteren. Neem daarom, voor een maatwerkoplossing op uw bedrijf, gerust contact met ons op.

Recommended Posts
compacte afzuiginstallatieafzuigsysteem schaaflijn filterunit IBF