Perslucht gereinigd patronenfilter voor cnc freesmachine

Bij Scheer Dakkapellen in Bemmel hebben we voor het afzuigen van de nieuwe cnc freesmachine een perslucht gereinigd patronenfilter geplaatst.

Dit type filterunit kan continu draaien door de automatische reiniging tijdens bedrijf. Puur met de bedoeling om de gefilterde lucht weer retour te brengen in de werkplaats, waardoor er geen warmte verloren gaat. De reiniging van het patronenfilter vindt gefaseerd plaats door middel van persluchtstoten.

Samengevat, is de automatisch werkend persluchtgereinigd patronenfilter, dus een systeem om de in de lucht zwevende stoffen af te zuigen en te filteren.

Fabricage dakkappellen

Scheer Dakkapellen is een specialist als het gaat om het inmeten, fabriceren en plaatsen van dakkappellen in een halve dag. Daarnaast is het ook mogelijk om het periodiek onderhoud van die dakkapel daarna bij hen onder te brengen.

Bij de fabricage van de dakkapellen komen er uiteraard ook stoffen vrij. Onze automatisch werkende filtersysteem zorgt ervoor dat niet alleen het zaag- en freesafval verdwijnt, maar ook het fijnstof. Maar bovenal, dat er na het filteren schone lucht teruggeblazen wordt in de hal.

Industrieel perslucht gereinigd patronenfilter

De nieuwe industriële filterinstallatie staat op één van de hoeken van het relatief nieuwe bedrijfspand (mei 2020), op bedrijventerrein De Houtakker. Met deze aanschaf maakt de dakkappellenspecialist een grote stap naar een duurzame toekomst.

Misschien goed om te noemen is dat deze multifunctionele filterinstallatie ook zeer geschikt is voor de afzuiging van stof dat vrijkomt bij de bewerking van cementgebonden platen.

Verder vermelden we graag dat dit project in samenwerking met De Groot Bewerkingsmachines tot stand is gekomen.

Oplossing voor de houtindustrie

Wilt u meer informatie over een perslucht gereinigd patronenfilter? Of over één van onze andere afzuiginstallaties voor toepassingen in de houtindustrie? Neem dan gerust vandaag nog vrijblijvend contact met ons op!

perslucht gereinigd patronenfilter

 

 

 

 

Recommended Posts
afzuiging verwerkingsruimte hyacinten geen stof en jeukcycloonfilter voor stofafzuiging aardappelverwerking en uienverwerking